Var kan man köpa en Begagnad IPhone Billigt

Vill du uppgradera från din dinosaurietelefon? Du har hört iPhone tjafs men vill inte skaffa en. Inga bekymmer, det finns flera billiga begagnade iPhone-alternativ. Ja, du är utnyttjad. Låt mig förklara innan du hånar. Det finns bra erbjudanden om du vet var du ska leta. Inlägget kommer att förklara din operatör, internetmarknad och lokala möjligheter i den här artikeln. Du lär dig var köpa begagnad iphone och certifierade begagnade iPhones, oavsett om du konverterar från Android eller uppgraderar till en iPhone 5.

Checklista för köp av begagnad iPhone

Titta på dessa kriterier innan du köper en begagnad iPhone för att vara säker på att du får en bra affär.

Granska iPhone för fysisk skada först. Kontrollera om det finns sprickor på skärmen eller kameralinsen, bucklor i metallhöljet, repor eller vattenskador. Begagnade enheter bör ha visst slitage, men allvarliga skador är en varningsflagga. Fråga säljaren om iPhones historia och skick för att se om olyckor eller spill påverkade driften.

Kontrollera om iPhone startar och fungerar. Se till att pekskärmen, hemknappen, volymkontrollerna, mikrofonen, högtalarna och kamerorna fungerar. Testa Wi-Fi, Bluetooth, GPS och mobildata för korrekt nätverks- och positionsdetektering. Kör några grundläggande program för att leta efter latens eller kraschar.

Kontrollera lagringsutrymme och om det räcker. Begagnade iPhones med 128 GB eller 256 GB lagring säljs vanligtvis för mer. Fråga om iPhone nyligen har torkats och återställs till fabriksinställningarna. Om inte, radera den tidigare ägarens personliga information och konto själv.

Slutsats

Där har du det — några billiga sätt att köpa iphone. Besök Apples renoverade butik för begagnade modeller med garanti. Sätt upp en budget och håll dig till den när du handlar. Läs inläggen noggrant för att avgöra vilken telefon och vilket skick du köper. Dessa förslag kan hjälpa dig att köpa en billig begagnad iPhone utan att ångra dig. Hitta erbjudanden nu! Jag fattar.

%d bloggers like this: